Om Estrad

Det finns ett fåtal allmänna och grundläggande behov. "Tak över huvudet" är just ett sådant behov, samtidigt som det är ett vedertaget uttryck som sträcker sig bakåt i historien och är förknippat med en mängd olika känslor. Vi flyttar hemifrån, vi bildar familj, familjen växer, våra föräldrar går bort, vi separerar, våra barn flyttar ut. I alla dessa livets faser påverkas våra behov och vår rådande boendesituation, inte enbart av utrymmesskäl utan även ekonomiska och juridiska aspekter spelar in. Det är just detta som vi verkligen kan. När du anlitar Estrad så anlitar du en fastighetsmäklare med mångårig erfarenhet och otaliga affärer i ryggen. Du har inte råd att chansa. Det här är din absolut största affär i livet. Vi ser till så att det blir din bästa.

Vår arbetsmetodik har utvecklats genom åren. En stor del har influerats från anställningar hos de stora kedjorna men även från anställningar hos mindre specialiserade aktörer. Genom att ta de bästa erfarenheterna från dessa och implementera dem i vår effektiva organisation står vi bättre rustade än de flesta på att möta just dig i ditt livs största affär. I grund och botten så är det alla affärer, uppdrag, möten och problemställningar som vi stött på, som bidragit till vår breda erfarenhet. Varje affär har utvecklat vår metodik. Alla uppdrag är unika och därför gäller det att vara lyhörd och flexibel. Det går inte att nå det absolut bästa resultatet utan engagemang och kunskap och viljan att göra det där lilla extra.

Vårt mål är inte att vara den största fastighetsmäklaren utan den bästa, där vi alltid strävar efter att överträffa oss själva. Vår övertygelse är att ett långtgående engagemang i kombination med kvalitet, ansvarstagande och långsiktighet är vad som krävs för att nå bästa tänkbara resultat. Vår ambition är att bygga en långsiktig relation med våra kunder, såväl säljare som köpare, vilket förutsätter att alla uppdragsgivare är nöjda.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vi befinner oss i en expansiv fas och för att kunna tillgodose den ökade efterfrågan som vi möter behöver vi fler fastighetsmäklare. Är du fastighetsmäklare idag och vill utvecklas vidare i din roll är du välkommen att kontakta oss. Våra mäklare har flerårig erfarenhet från Stockholmsmarknaden med meriter från byggsektorn samt annan försäljning, vilket vi förväntar oss att även du har.